Χάρτινες Τσάντες - Είδη συσκευασίας - Υλικά Πλαστικοποίησης - Φιλμ πλαστικοποίησης - Πλαστικοποίηση - Μεταξοτυπία - Θερμοτυπία - Διαμόρφωση - Κοπτικά || Green Pack

profile

Green Pack facebook

offer


Προφίλ

Ιστορικό εταιρίας

Η εταιρία ιδρύθηκε από τον Γαλόπουλο Συμεών το 1989 στη Θεσσαλονίκη με την επωνυμία Μόστρα, έχοντας ως αντικείμενο την πλαστικοποίηση χάρτου και εμπορία φιλμ πλαστικοποίησης. Η ποιότητα, η σκληρή δουλειά και η συνέπεια μας οδήγησαν σε σταθερή εξέλιξη και αποδοχή από τους συνεργάτες μας.

Στοχεύοντας κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά, πετύχαμε το 2005 να εγκατασταθούμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στη Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, στη Σίνδο. Σήμερα, διαθέτουμε υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό πλαστικοποίησης και επεξεργασίας χάρτου. Σε συνδιασμό με το εξειδικευμένο εργατικό προσωπικό με πολυετή πείρα, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε οποιαδήποτε απαιτητική εργασία για πλαστικοποίηση εντύπων και χάρτου, ειδικές εφαρμογές μεταξοτυπίας, εκτύπωση θερμοτυπίας, επεξεργασία γκοφρέ (ανάγλυφο) και διαμόρφωση χάρτου (κοπτικά-στάντζα).

Το 2011, αλλάζοντας το λογότυπο της εταιρίας σε Green Pack, ξεκινήσαμε μία νέα δραστηριότητα με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία ειδών συσκευασίας. Πλέον είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και υλικών σε ασυναγώνιστες τιμές.